Alt du bør vide om investering i guld og ædelmetaller

Dept collapse – The case for 20.000$ gold

Denne video er et absolut “Must see” for alle der overvejer at købe guld eller sølv eller allerede investerer i guld og sølv:

Mike Maloney – forfatteren af “Rich Dad’s Guide to Investing in Gold and Silver – Everything You Need to Profit From Precious Metals Now”, som er verdens mest sælgende bog om investering i guld og ædelmetaller, gennemgår i denne præsentation det mest sandsynlige scenarie for udviklingen i guldprisen – og det er lig med meget store stigninger i guldprisen de kommende år.

I præsentationen gennemgår han alle de faktorer, der vil skubbe prisen på guld og ikke mindst sølv opad de kommende år. MIke Maloney har sit eget site : Goldsilver.com, hvor han sælger guld og sølv, hvilket naturligvis gør, at han har en interesse i at folk investerer i guld eller sølv. Dette skal man naturligvis have i baghovedet når man ser præsentationen, Omvendt er præsentationen meget faktabaseret og jeg er ikke i tvivl om at han har ret i mange af hans pointer.

Jeg har ingen erfaring med at handle hos GoldSilver, men jeg vil meget gerne høre om det, hvis der er nogen der har erfaringer med GoldSilver.