Om guldforum.dk

Velkommen til guldforum.dk

Dansk side og forum om udviklingen i guldprisen og alt der relatere sig til investering i guld, sølv og øvrige ædelmetaller

I foråret 2011 faldt jeg over en bog “Rich Dad’s Guide to Investing in Gold and Silver – Everything You Need to Profit From Precious Metals Now”. En bog der spåede, at guldprisen inden for en ikke så fjern årrække, ville ramme en pris på 6000$ per ounce, hvilket er 4 gange højere end i dag. Endnu en amerikansk “bliv rig i en fart bog” var min umiddelbare tanke.  Bogen er dog også noget ensidig i sin fremstilling, men gjorde mig alligevel nysgerrig og indtil videre, er guldprisen da også fordoblet siden bogen blev udgivet. Siden da, har jeg brugt tid på at samle yderligere viden om guldmarkedet og er tilbøjelig til at tro, at vi stadig har lang vej til vi rammer loftet for hvor højt guldprisen vil nå.

Jeg er udannet cand. merc.,  så jeg har den grundlæggende økonomiske forståelse på plads. Udviklingen i guldprisen og udviklingen i priser på ædelmetallet generelt er dog en kompleks størrelse, så jeg har savnet et sted, hvor der har været mulighed for at debattere, sparre om udviklingen i guldprisen,  så derfor dette forum. Når jeg ikke fokuserer på guld, sølv og ædelmetaller bruger jeg en stor del af min tid mit firma Vilondo, som jeg ejer sammen med et par andre, der udlejer luksus villaer på Bali, så skal du en tur til den del af verden, så kig forbi sitet.

Præcis hvor siden ender må vi se. Jeg arbejder på at etablere et egentligt forum til diskussioner og debatter. Om siden når en volumen, der gør at et forum vil fungere ved jeg ikke, men muligheden er der. Ellers vil jeg løbende blogge mine tanker, referere til relevante nyheder og følge de aktuelle guldpriser og lade alle være velkomne til at spørge eller kommenter mine indlæg. Siden er for alle, både erfarne investorer og de som er helt grønne.

Velkommen til – og smid gerne en kommentar, så siden kan komme til live.

Læs for eksempel om hvordan du investerer i guld, hvorfor du bør investerer i guld og ikke mindst hvor du kan købe guld.

Aktuelle guldpriser og sølvpriser